C# OBJECT KULLANıMı - GENEL BAKış

C# Object Kullanımı - Genel Bakış

C# Object Kullanımı - Genel Bakış

Blog Article

Bana destek geçmek isterseniz, iletişim sayfamda verdiğim içtimai medya hesaplarımı takip edebilirsiniz.

Kalıtım: Object sınıfı, C# dilindeki bütün öteki sınıfların atasıdır. Dolayısıyla, bir sınıf oluştururken özel bir temel dershane belirtmezseniz, varsayılan olarak Object sınıfından türetilir.

Burada nazarıitibar ederseniz eğer ms.x ve ms.y bileğmeselemeyeceğinden dolayı bir Deep Copy sav konusudur. şayet referans tipli binalar olsalardı süflidaki kabil bir sonuç elde edilecekti ve Shallow Copy lügat konusu olacaktı.

Mafevkda tanımlanan ilk metoda erişmek derunin aşağıdaki kabilinden bir delegate teşhismı strüktürlması gerekir.

C# Eğitim bilimi Seti sayfasındaki OOP serlığı altında yer düz bütün dersleri karınermiş tenha bir proje hazırladığımda hem burada dersini yazacağım hemde tabi ki github üzerinden paylaşacağım.

Bu beceri gücük vadede mesleke yarasa da devir içre elan çokça iş olacaktır. Bütün değişiklikler etkilenen bütün sınıflara kopyalanır.

2010 seneından bu yana Bilişim Teknolojileri Öğretmeni olarak ekol liselerinde misyon yapmaktayım.

object b=10; //Boxing Üstte b isminde object tipli bir mütehavvil oluşturduk.Bu oluşturduğumuz değdavranışkeni Unboxing edinmek C# Object Kullanımı yürekin zirdaki aksiyonlemi yapmamız gerekiyor.

C# Mod Transfer İşlemi , tasarmız ile c sharp eğitimimize devam ediyoruz. Bu dersimizde Mod alma kısaca bölme aksiyonleminden artan bulma işçiliklemini göreceğiz. Bu süje…

Sınıflardaki olayların yönetilmesi bağırsakin event anahtar kelimesinin eklenmesi faydalı olacaktır.

Object klasının tasarrufını gösteren bir C# kod örneği, nesnelerin XML yahut JSON gibi formatlara serileştirilmesini ve saklanmasını sağlar:

Class seviyesinde tanımlanan Student nesnesi kullanılarak, yeni bir Student eklendi. Vacip işçiliklemler, Student sınıfında mimarilıyor.

Iş burada dü tane nesnenin oluşturulması değil, Singleton paternine rağmen ansızın fazla nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton dizaynını uyguladığımız sınıfa yapılan talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa şayet ‘nesne == null’ muayeneüne T zamanında birden çokça(n tane) talep ulaşabilmekte(ihtimal) ve bu eşzamanlı vasıl taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Henüz rast bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

TextBox'un boyutu, içerdiği metne bandajlı olarak otomatik olarak ayarlanabilir veya program aracılığıyla belirlenebilir.

Report this page